Sportska zona u Kolašinu prostiraće se na više od 77.000 kvadrata – Raspisan tender za gradnju, vrijednost preko 3 mil EUR

Sportska zona u Kolašinu prostiraće se na više od 77.000 kvadrata – Raspisan tender za gradnju, vrijednost preko 3 mil EUR

Izvor: eKapija  Četvrtak, 11.04.2024.  12:50
 
 
(Foto: NRA ATELIER)
“Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za izgradnju sportske zone u Kolašinu. Vrijednost radova je oko 2,5 mil EUR bez, odnosno 3,03 miliona sa PDV-om.
 
Ponude se dostavljaju najkasnije do 13. maja 2024. godine do 10 sati.
 
Rok za završetak radova iznosi 270 dana od uvođenja izvođača u posao.
 
Radovi će se izvoditi prema projektu koji je uradio NRA ATELIER iz Podgorice.
 
Više informacija dostupno je OVDJE.
 
Podsjetimo, tender za prvu i drugu fazu izgradnje bio je raspisan i prošle godine u maju, a vrijednost je tada bila 1,69 mil EUR sa PDV-om.
 
(Foto: NRA ATELIER)
Prema ranijim najavama, u okviru sportske zone gradiće se segmenti A i B koji su međusobno odvojeni pješačkim stazama. Ukupna površina parcele na kojoj će se graditi sporstka zona je 77.305 m2, dok će pod objektima biti oko 7.730 kvadrata.
 
Kompleks će se graditi na lokaciji pored šetališta na Tari, u okviru DUP Sportska zona.
 
Segment A obuhvata četiri terena za košarku i četiri terena za odbojku – od čega su dva za odbojku na pijesku. Ovaj segment podrazumijeva i sve prateće sadržaje koje će imati tereni – pomoćni objekti i tribine, te amfiteatar.”
ZP u svojoj ponudi ima tri građevinska placa u DUP Sportska zona po atraktivnoj cijeni od 180/200 eura po m2 za gradnju apartmana ili dvospratnih vila. Kontaktirajte nas za više podataka info@zenproperty.me
 
(Foto: NRA ATELIER)
U okviru Segmenta B gradiće se teren za fudbal sa atletskom stazom i tribinama, kao i tereni za mali fudbal, sve sa pratećim sadržajima, odnosno pomoćnim objektima i tribinama. Kompleks će imati i teniske terene i vještčko jezero.
 
Gradiće se i amfitetatar koji ima za cilj da omogući višenamjensko korišćenje prostora, čineći ga mjestom okupljanja, realizacije različitih javnih manifetsacija i aktivnosti (koncerata na otvorenom).
 
Svi tereni namijenjeni su za rekreativne i grupne treninge. Izuzetak je atletski stadion koji ima takmičarski karakter.
 
 
 
 
 

 

Want to say something? Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Compare